WEBSITE JE U IZRADI. MOGUĆI KRATKOTRAJNI PREKIDI RADA ILI SMANJENJE FUNKCIJA. HVALA NA STRPLJENJU.
Kontakt: +385(023)233-443 ili info@ami-moto.hr

Robotske kosilice

Filters

Showing all 2 results

Categories

Price filter

2 products

Ali ako vam to nije najdraža aktivnost na svijetu, prepustite to Miimu. Nema nikakve potrebe za vašom intervencijom, Miimo prepoznaje plan vašeg travnjaka te kosi svaki njegov kutak sasvim tiho i precizno. Čak je i toliko pametan da zna kad se mora napuniti, u čemu je isto potpuno samostalan.

 • 19,990.00kn
  Quickview

  Robotska kosilica – HRM 500 EAE

  Pustite Miimo robota da radi posao za vas - čisto i učinkovito! Honda Miimo je savršeno rješenje za svakoga tko traži lijepi travnjak, ali ne žele ili nemaju vremena kositi. Ova jedinica štedi vam vrijeme i trud. Nakon instalacije, zahtijeva samo minimalne ljudske napore tijekom košne sezone. Honda Miimo je opremljen s kontinuiranim sustavom rezanja na 2-3 mm, i to nekoliko puta tjedno, što uzrokuje manji stres za travu, te potiče zdraviji rast s manje mahovine i korova. Za razliku od tradicionalnih kosilica trava ne treba biti prikupljena. Sitno mljevena trava se ukorijeni u travnjaku, te se upija i razgrađuje. Ujedno djeluje kao prirodni gnojivo i poboljšava zdravlje i kvalitetu trave.
  19,990.00kn
  19,990.00kn
 • 16,990.00kn
  Quickview

  Robotska kosilica – HRM 300 EAE

  Pustite Miimo robota da radi posao za vas - čisto i učinkovito!

  Honda Miimo je savršeno rješenje za svakoga tko traži lijepi travnjak, ali ne žele ili nemaju vremena kositi. Ova jedinica štedi vam vrijeme i trud. Nakon instalacije, zahtijeva samo minimalne ljudske napore tijekom košne sezone.
  16,990.00kn
  16,990.00kn